Sushi Lunch på Yama!

It's Yama Lunch time!

Äntligen är det dags för lunch och ännu mer sushi!

Varje vardag fram till kl. 14:00 erbjuder vi vår läckra lunch från endast 135 kr*.
Du får välja bland några av våra mest populära rätter och som en extra bonus ingår en valfri läsk eller Loka!

Självklart bjuder vi på misosoppa till maträtten.
Sushi till lunch, på sitt allra bästa sätt – besök någon av våra restauranger.

Vi vet, det är helt Yamazing!

* Alla vardagar fram till kl. 14:00. Gäller valfri Coca-Cola, Fanta, Sprite, Sparkling Lemonade och Loka. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Beställ din sushi lunch med take away

Ta med dig smaken av fantastisk sushi vart du än går! Oavsett om du vill ta med dig maten för att njuta av den hemma, på jobbet eller i parken, erbjuder vi en bekväm takeaway-lösning för att tillfredsställa ditt sushisug.

Beställningen är enkel och smidig – du behöver bara besöka vår webbplats och placera din beställning direkt online. Inom kort tid kommer du kunna njuta av våra läckra sushi kreationer, tillredda med omsorg och färska ingredienser av högsta kvalitet. Med bara några klick kan du enkelt beställa din favoritmat från vår webbplats och njuta av den färska smaken i ditt eget hem eller på kontoret.

Sushi lunch

Nytänkande lunch!

Sushi Yama vet vi att en välsmakande och nytänkande lunch kan göra hela skillnaden i din dag. Därför bjuder vi in dig att avnjuta enastående sushi och en rad andra läckerheter under vår populära Yama Lunch. Det är den ultimata chansen att unna dig en välförtjänt paus och avnjuta högkvalitativ mat till ett pris som ger mycket värde för pengarna.

Vår Yama Lunchmeny är skapad med omsorg och erbjuder ett brett urval av rätter som kommer att tillfredsställa alla smaklökar. Du kan välja mellan flera av våra mest älskade sushi- och bowlsrätter, noggrant tillagade med färska ingredienser av högsta kvalitet. För att komplettera din måltid inkluderar vi en läsk eller Loka, så att du kan njuta av en perfekt kombination av smaker. Vi har också tänkt på våra vegetariska och veganska gäster – vår meny erbjuder något för alla, oavsett kostpreferens, alla dagar i veckan.

Du har flera goda alternativ att välja mellan för din Yama Lunch. Välj mellan klassikern Salmon & Avocado Roll, fräscha Greenie Garden eller vår populära Yama Combo Original. Vill du ha lite mer crisp så rekommenderar vi Crispy California, veganska Crispy Tofu Teriyaki – eller varför inte Spicy Oumph! som är gjord på 100% växtbaserad Oumph!. Självklart så finns även smarriga bowls med som alternativ. Vår Salmon Bowl är svårslagen och den finns även med vegansk lax i form av Vegan Zalmon Bowl. Är du sugen på kött så kan du välja vår utsökta Yakiniku Bowl.
Som ett extra inslag erbjuder vi även välsmakande misosoppa till din maträtt. Ett tillbehör som är perfekta för att komplettera den autentiska smaken och ger en extra touch till varje tugga.

Våra restauranger är inbjudande och skapade för att du ska känna dig avslappnad och välkommen. Vi strävar efter att erbjuda en mysig och trevlig atmosfär där du kan koppla av och njuta av din sushi lunch i gott sällskap.

Välj mellan dessa maträtter:

Yama Combo Original 11, Greenie Garden 11, Salmon & Avocado Roll, Crispy California, Crispy Tofu Teriyaki, Spicy Oumph!, Salmon Bowl, Vegan Zalmon Bowl och Yakiniku Bowl.

Takeaway eller ät på plats

Sushisugen?
Beställ smidigt!

Fantastisk sushi är inte långt borta. Snabbt och enkelt – beställ direkt på vår webb.

Sushi Yama och hållbarhet

Hållbarhet och samarbeten