Text: Simon Ghidey

Det länge efterlängtade Hello Kitty-”Haruka”-tåget är äntligen i rullning.

Läs vidare

Det länge efterlängtade Hello Kitty-”Haruka”-tåget är äntligen i rullning.

Det länge efterlängtade Hello Kitty-”Haruka”-tåget är äntligen i rullning

Hello Kitty-tåget är ett expresståg som sammanfogar Kansais flygplats med den gamla huvudstaden, Kyoto, en stad fylld av resenärer från Japan och från utlandet. West Japan Railway Company lanserade projektet ihop med Hello Kitty, för att välkomna besökare på ett nytt och kul sätt och för att kunna ge resenärerna en spännande och unik reseupplevelse.

Sen urminnes tider har Japan skapat och spridit skönhet genom att på olika sätt skapa konst som speglar omvärld, natur, djur och växter. Med starka färger och vackra motiv har den japanska konsten spridit sig över hela världen och blivit legendarisk. De traditionella motiven och de pulserande färgerna har nu sammanfogats med den ikoniska Hello Kitty för att skapa en stil som är både traditionell och modern.

Det nya tåget kommer med en uppiggande och vacker Hello-Kitty foliering på, samt en konceptenlig design på tågets insida. Folieringen kommer att visa den älskade och välkända karaktären iklädd en traditionell kimono och omringad av blommor och fjärilar i alla möjliga färger.

Finns det något bättre sätt att ta sig an resande i Japan?

Takeaway eller ät på plats

Sushisugen?
Beställ smidigt!

Fantastisk sushi är inte långt borta. Snabbt och enkelt – beställ direkt på vår webb.

Sushi Yama och hållbarhet

Hållbarhet och samarbeten