bg-plate-blur
Sushi Yamas meny

Är du allergisk?

Fråga om allergener direkt i våra restauranger, våra kassabiträden kan skriva ut en förteckning för varje rätt där beståndsdelar och allergener framgår tydligt.

VÅR MENY

Sushi Yamas meny utvecklas kontinuerligt och följer alltid WWF:s fiskeguide.

Sushi Yamas meny för samtliga restauranger
Klicka här (öppnas i nytt fönster)


ASC- & MSC-CERTIFIERING

Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. För tillfället är våra räkor ASC-märkta, vi ser dock över fler produkter som bär ASC- och MSC-märkningen för införande i vår meny (ASC-C-01943, MSC-C-56789).


BURFRIA ÄGG I VÅR OMELETT

Vi bryr oss om hönorna och sen den 1:a april 2019 görs därför vår tamagoyaki på ägg från frigående höns. Vi ser samtidigt över produkter från våra leverantörer där ägg återfinns som en ingrediens. Innan 2021 ska vi ha säkerställt att samtliga produkter som innehåller ägg som ingrediens är baserade på ägg från frigående höns.

 

ASC- och MSC-certifiering

Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. För tillfället är våra räkor ASC-märkta, vi ser dock över fler produkter som bär ASC- och MSC-märkningen för införande i vår meny.

ASC- och MSC-certifiering

Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. För tillfället är våra räkor ASC-märkta, vi ser dock över fler produkter som bär ASC- och MSC-märkningen för införande i vår meny.

 

 

ASC- och MSC-certifiering

Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. För tillfället är våra räkor ASC-märkta, vi ser dock över fler produkter som bär ASC- och MSC-märkningen för införande i vår meny.